Hovedsponsorer:

Koronavirus – Bergen Swim Festival

Oppdatert 09.03.2020
 
Foreløpig går BSF som planlagt, men tiltak under stevnegjennomføringen for å minimere muligheten for lokal smitte vil bli iverksatt, herunder krav til god hånd- og mathygiene.
 
Vi følger løpende anbefalinger og føringer fra nasjonale og lokale myndigheter, herunder generell arrangementstillatelse og iverksettelse av spesifikke tiltak under gjennomføring av stevnet. 
 
Gjeldende tiltak fra Bergen Kommune vedrørende større arrangementer er tilgjengelig her.
 
BSF er et arrangement med mer enn 1000 deltakere (deltakere, ledsagere, publikum og funksjonærer), og det vil derfor ikke bli servert mat i AdO som tidligere annonsert. De som har bestilt og betalt dette vil få pengene refundert og bes om å skaffe egen mat under stevnet.
 
Deltakere, ledsagere, publikum og funksjonærer som har luftveissymptomer eller kommer fra områder med stor spredning av Covid-19 (ref Folkehelseinstituttets oversikt), skal ikke delta på BSF.
 
Generelt anbefaler vi alle utøvere, ledsagere, publikum of funksjonører om å holde seg oppdatert på og etterleve Folkehelseinstituttets råd og informasjon til befolkningen om koronavirus – disse er tilgjengelig på denne lenken.
 
Det informeres om at denne informasjonen gjelder inntil videre, og kan endres på kort varsel.

 

Kontakt oss

Event Manager

e: manager@bsf.no

Meet Office

e: meetoffice@bsf.no

Accomodations/Food

e: accomodations@bsf.no